Zoek op plaats of trefwoord

Waar?

Zoek je een tekstschrijver bij je in de buurt?

Vul dan hieronder de plaatsnaam in. We zoeken ook in een straal van 70 kilometer rond die plaats. Je ziet eerst de Woordkunstenaars in jouw plaats of (als die er niet zijn) de dichtstbijzijnde Woordkunstenaars in je directe omgeving.

Zoek op trefwoord

Zoek op trefwoord

Via dit zoekveld zoek je in profielteksten, maar ook op naam en bedrijfsnaam.

Verfijn je zoekresultaten

Toon alleen profielen met...

Voorbeeldwerk & klantlijst

Sommige tekstschrijvers laten in hun profiel ook klanten en/of portfoliowerk zien. Gebruik deze opties als je alleen die tekstschrijvers wilt zien.

Soort werkzaamheden

Soort werkzaamheden

Over het verschil tussen 'Tekstschrijven' en 'Copywriting' zijn tientallen blogs geschreven - en veel tekstschrijvers kunnen het allebei. Wij houden het erop dat copywriting een vorm van tekstschrijven is, die zich meestal richt op commerciële uitingen zoals advertenties, direct marketing, commercialscripts, enzovoort. In de reclamewereld werken copywriters vaak samen met art directors bij het bedenken van creatieve concepten.

Soort tekst

Soort tekst

In welk communicatiemiddel of op welke manier ga je de tekst gebruiken? Gebruik deze filter om je zoekopdracht toe te spitsen.

  • Toon meer

Talen (buiten Nederlands)

Talen

Hieronder kun je filteren op talen (buiten Nederlands) waarin tekstschrijvers op woordkunstenaars.nl werken. Dat hoeft overigens niet alleen om vertaalwerk te gaan: sommige tekstschrijvers op woordkunstenaars.nl schrijven ook direct teksten in andere talen.

  • Toon meer

Uurtarief (excl. btw)

Over uurtarieven

Niet alle tekstschrijvers werken met een uurtarief, maar op woordkunstenaars.nl vragen we tekstschrijvers toch hun tarief in de onderstaande uurtariefgroepen aan te duiden. Zo krijg je een globale indruk van het prijsniveau van de tekstschrijvers en kun je vergelijken. Een tekstschrijver kan met zijn tarieven in meerdere tariefgroepen vallen (bijvoorbeeld voor verschillende soorten werkzaamheden), maar hij kan er ook voor kiezen om zijn tarief niet te tonen.

Werkt op locatie

Werkzaamheden op locatie

Vind je het prettig als een tekstschrijver bij je op locatie werkt? Hieronder kun je daarop filteren.

Thema's & specialisaties

Thema's & specialisaties

Hiermee bedoelen we branches, maar ook onderwerpen en doelgroepen.

  • Toon meer

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Dit geeft aan of de tekstschrijver lid is van één of meer van brancheverenigingen voor tekstprofessionals.

Geen woordkunstenaars gevonden