Saskia Roselaar

Roselaar Tekstadvies | Delft

Uw professionele tekst in goede handen!

Duidelijk, doeltreffend en no-nonsense: dat typeert mijn schrijfstijl. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke en informatieve teksten, zoals non-fictieboeken, brochures, folders en websites. Heeft u de informatie en ideeën, maar geen idee hoe u het allemaal op papier moet zetten? Op basis van uw informatie schrijf ik snel en accuraat de gewenste tekst. Ook redigeer ik reeds geschreven teksten, van complete boeken tot blogs en persberichten, en vertaal ik teksten Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. In mijn vrije tijd schrijf ik academische boeken en artikelen in mijn ‘eigen’ vakgebied, de Romeinse geschiedenis.

Soort werkzaamheden

Soort werkzaamheden

Over het verschil tussen 'Tekstschrijven' en 'Copywriting' zijn tientallen blogs geschreven - en veel tekstschrijvers kunnen het allebei. Wij houden het erop dat copywriting een vorm van tekstschrijven is, die zich meestal richt op commerciële uitingen zoals advertenties, direct marketing, commercialscripts, enzovoort. In de reclamewereld werken copywriters vaak samen met art directors bij het bedenken van creatieve concepten.

  • Copywriting
  • Redactie en eindredactie

Soort tekst

Soort tekst

In welk communicatiemiddel of op welke manier ga je de tekst gebruiken? Gebruik deze filter om je zoekopdracht toe te spitsen.

  • Direct mailing

Werkt op locatie

Werkzaamheden op locatie

Vind je het prettig als een tekstschrijver bij je op locatie werkt? Hieronder kun je daarop filteren.

  • Ja

Stuur Saskia een bericht

Je bericht wordt direct naar Saskia gemaild. Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.