Ida Sluiskes

Tekstbestendig | Aalten

Tekstbestendig boent je teksten tot ze glimmen.

Kun jij met pen, papier en het alfabet overweg? ‘k Dacht het wel. Maar zelf je zakelijke teksten schrijven? Da’s een ander verhaal. Schakel dan Tekstbestendig in. Ik boen je teksten tot ze glimmen.

We matchen als dit je wel bevalt:
– binnen twee dagen reactie op een vraag – en meestal sneller
– hulp bij het begrijpen van je webbouwer (ik snap zo’n techneut namelijk wél ;-) )
– tekstcoaching voor zelfschrijvers (het bekende pepertje in je r…)
– optioneel: projectleiding bij al je tekstplannen
– gratis offerte (principekwestie: kijken kost niks)

Soort werkzaamheden

Soort werkzaamheden

Over het verschil tussen 'Tekstschrijven' en 'Copywriting' zijn tientallen blogs geschreven - en veel tekstschrijvers kunnen het allebei. Wij houden het erop dat copywriting een vorm van tekstschrijven is, die zich meestal richt op commerciële uitingen zoals advertenties, direct marketing, commercialscripts, enzovoort. In de reclamewereld werken copywriters vaak samen met art directors bij het bedenken van creatieve concepten.

 • Tekstschrijven
 • Copywriting

Soort tekst

Soort tekst

In welk communicatiemiddel of op welke manier ga je de tekst gebruiken? Gebruik deze filter om je zoekopdracht toe te spitsen.

 • Blog
 • E-mailnieuwsbrief
 • SEO-tekst
 • Webtekst

Uurtarief (excl. btw)

Over uurtarieven

Niet alle tekstschrijvers werken met een uurtarief, maar op woordkunstenaars.nl vragen we tekstschrijvers toch hun tarief in de onderstaande uurtariefgroepen aan te duiden. Zo krijg je een globale indruk van het prijsniveau van de tekstschrijvers en kun je vergelijken. Een tekstschrijver kan met zijn tarieven in meerdere tariefgroepen vallen (bijvoorbeeld voor verschillende soorten werkzaamheden), maar hij kan er ook voor kiezen om zijn tarief niet te tonen.

 • 60-80
Het uurtarief is afhankelijk van het soort werkzaamheden. Heb je liever een vaste prijs? In overleg komen we tot een projectomschrijving met een totaalprijs.

Werkt op locatie

Werkzaamheden op locatie

Vind je het prettig als een tekstschrijver bij je op locatie werkt? Hieronder kun je daarop filteren.

 • In overleg

Werk en klanten

Ida werkt en werkte onder andere voor:

Gemeente Aalten (webteksten voor de Vastgoed-etalage), Mateman Software Consultancy (SEO-onderzoek en webteksten), Veilig Verkeer Nederland (tekstcoaching), Flipped Learning Professionals (blogservice), Escaperoom Hof te Langelo (SEO-onderzoek en webteksten), OERsterk (webteksten), Eemland reizen (reisfolderteksten), SEL Chemie (webteksten), Gemeente Berkelland (storytelling in cultuurtraject), Sterra informatiespecialisten (SEO-onderzoek en webteksten), EFT Aalten (folderteksten), Ontwikkelversneller (tekstcoaching en websiteadvies), Richard de Leth (webteksten), Praktijk Gezond Gewicht (folderteksten), Serra coaching (blogservice), Azora zorginstellingen (tekstcoaching), BoelBewust (webteksten), Eva Ondermode (webteksten), Oerkroeg Schiller (persbericht), Telefoonmaken.nl (persbericht), Hokamix (diverse teksten), Bo Vertelt spiegelcoaching (webteksten), John van Lochem (blogservice), byJessie. (webteksten), Vakantiehuis Nieuw Navis (webteksten), Kroeske bv (tekstcoaching)

Hieronder zie je voorbeelden van het werk van Ida

Stuur Ida een bericht

Je bericht wordt direct naar Ida gemaild. Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.