SEO Tekstschrijver? Zij overtuigen Google én jouw doelgroep

De teksten op je website zijn uiteraard voor de bezoekers. Maar wat als jouw doelgroep de tekst helemaal niet vindt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google?
Dan is je tekst, hoe mooi die ook mag zijn, toch niet zoveel waard.
SEO tekstschrijvers overtuigen zowel je bezoekers als zoekmachines zoals Google. Ze weten namelijk precies hoe ze een boeiende tekst moeten schrijven, die ook nog eens zorgt voor extra bezoekers en conversies. Geoptimaliseerde teksten voor zowel de lezer als voor Google.
Vind hier de SEO tekstschrijver die het beste bij jouw opdracht past.

Schrijf je zelf SEO teksten? Jij kunt ook op woordkunstenaars.nl staan: klik hier voor meer informatie

SEO teksten laten schrijven

Het schrijven van een interessante tekst is lastig. Het schrijven van een interessante en wervende tekst is nog lastiger. Met SEO teksten wordt het nog een stap moeilijker.

Je moet dan zowel potentiële lezers (lees: bezoekers) als Google overtuigen met jouw tekst. Dit doe je niet door puur en alleen een goede wervende tekst te schrijven voor bezoekers. Google heeft namelijk ook factoren waarmee het de pagina scant en probeert te begrijpen.

Google (en andere niet boeiende zoekmachines) letten onder andere op de volgende factoren:

  • < title > tag
  • < meta description > tag
  • URL van de pagina
  • Kop en subkoppen ( < 1 > t/m < h6 > tags)
  • Bestandsnaam en alt-tag van een afbeelding

Dat je met deze punten een zoekmachine probeert te overtuigen is het begin. Google vindt bijvoorbeeld de gebruikerservaring van de personen die de zoekmachine gebruiken erg belangrijk.

Als er in de zoekresultaten weinig tot niet op een resultaat wordt geklikt, dan is de zoekresultaat waarschijnlijk niet interessant genoeg. Vinden bezoekers de < title > en/of < meta description > tag wel interessant, maar verlaten ze zeer snel de pagina, dan merkt Google dit ook op.

Een goede SEO tekstschrijver ziet de doelgroep dan ook als belangrijkste criterium. Zonder dat zij worden overtuigd, heeft het voor Google weinig zin om een pagina te tonen in de topresultaten.

seo-tekstschrijver

Freelance SEO tekstschrijvers helpen jou met overtuigende content

Overtuigd van de mooie profielen van de freelance SEO schrijvers op deze pagina?

Dan is het tijd om met jouw website en webteksten te overtuigen.

De tekstschrijvers op Woordkunstenaars.nl schrijven verschillende soorten teksten zoals advertenties, categoriepagina’s en productpagina’s. Dit doen ze soms ook in het Engels of een andere Europese taal. De uurtarieven verschillen tussen de 40 euro tot meer dan 100 euro per uur.

SEO tekstschrijvers gezocht

Weet jij hoe je zowel Google als bezoekers moet overtuigen?

Dan zoeken wij jou!

Woordkunstenaars is een platform voor SEO tekstschrijvers. Hier verbeter je juist jouw vindbaarheid. Maak jezelf zichtbaar voor nieuwe opdrachtgevers.

Bekijk hier hoe je zichtbaar wordt voor nieuwe opdrachtgevers.