Portfolioproject

Nienke Oort (NoortMedia)

Verhuisdieren

Eindredactie, blogger, online marketing

Over dit project

Voor Verhuisdieren doe ik alle eindredactie en schrijfklussen. Ik schrijf blogs (onder ander voor hondengedragsdeskundige Ulrike Meder, zie link) , nieuwsbrieven, jaarverslag en relevante artikelen voor de website. Ook geef ik respons op social media indien een post daarom vraagt. Tevens help ik met het genereren van media-aandacht door middel van het schrijven van persberichten en het aandragen van geschikt nieuws.

Referentie Femke Pasquino-De Harde, directeur Stichting Verhuisdieren: “Haar passie en liefde voor dieren zie je terug in haar werk! Voor Verhuisdieren.nl is ze eindredacteur van de blogs maar schrijft ze zelf ook blogs in samenwerking met onze experts. Daarnaast maakt ze maandelijks de nieuwsbrief en redigeert ze alle content op de website. Hierbij houdt ze ook rekening met SEO optimalisatie.
Kenmerkend aan Nienke is dat ze snel de kern te pakken heeft en dat op een heldere manier kan verwoorden. Ze houdt van aanpakken, werkt snel en zelfstandig maar staat ook altijd open voor overleg. Kortom, als je op zoek bent naar een vakkundige dame die ook nog eens heel gezellig is in de omgang, dan moet je bij Nienke zijn.”

Terug naar de profielpagina van Nienke