Portfolioproject

Esther Sessink (Esthers Text & Translations)

Ressing Totaalbouw

Content nieuwe website

Over dit project

Deze gedreven bouwondernemer ging eind 2016 de samenwerking met me aan om de content voor zijn nieuwe website te laten schrijven. Na een kennismaking en uitgebreid gesprek over zijn visie en vooral ook wat hemzelf beweegt, hebben we in korte tijd de content weten te realiseren. ‘Helaas’ is hij als vakman zo geliefd dat door de werkdruk de nieuwe website nog altijd niet actief is. Wel wilde hij even tijd voor me maken om het volgende getuigenis te schrijven:

“Lievelde 21-5-2017

Ressing-Totaalbouw heeft het schrijfwerk voor de nieuwe website laten uitvoeren door Esther van Teshuva Create and Translate.

Esther heeft deze taak zeer vakkundig en met veel toewijding op zich genomen. Tijdens de voorbereidende gesprekken luisterde ze zeer aandachtig naar mijn wensen en ze wist deze te vertalen in een goede omschrijving van mijn capaciteiten en werkzaamheden, een en ander zoals ik dit vooraf voor ogen had.

Ook gaf Esther goed feedback (mede uit eigen ervaringen) over het ontwerp van de site wat ten goede kwam aan het eindproduct.

Al met al kan ik Esther bij eenieder van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Johnnie Ressing. Ressing-Totaalbouw”

Terug naar de profielpagina van Esther