Over Woordkunstenaars

De site waar opdrachtgevers goede tekstschrijvers vinden, en tekstschrijvers leuke klanten.
Voor opdrachtgevers

Een uitgebreid online overzicht van tekstschrijvers in Nederland? Het is er eigenlijk niet. Natuurlijk, je kan altijd googelen.

Maar makkelijk en snel een shortlist maken van geschikte tekstschrijvers voor jouw specifieke tekstklus? Of simpelweg een goede copywriter bij jou in de buurt vinden, omdat je je verhaal graag face-to-face vertelt? Da’s best een gedoe.

Daarom is er woordkunstenaars.nl. We brengen de tekstschrijvers van Nederland in kaart, op zo’n manier dat jij snel de tekstschrijver kunt vinden die bij je past.

Al 604 tekstschrijvers presenteren zich op woordkunstenaars.nl – en het worden er elke dag meer.

We zijn wel een beetje anders dan andere ‘tekstmarktplaatsen’.

Als je het liefst met een paar muisklikken een offerte-aanvraag wilt uitzetten onder honderden tekstschrijvers, dan is woordkunstenaars.nl waarschijnlijk niet voor jou.

Maar als je graag eerst wat meer weet over een tekstschrijver voor je contact opneemt, dan ben je hier op de goede plek.

Voor tekstschrijvers

Als tekstschrijver doe je je best om in beeld te komen bij nieuwe klanten. SEO, bloggen, social media, een nieuwsbrief, netwerken, you name it. Maar een extra etalage kan nooit kwaad, toch?

Die etalage wil woordkunstenaars.nl zijn.

Als tekstschrijver kun je aanmelden voor een vermelding om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Voor een klein bedrag werk je zo aan een grotere klantenkring én een fijn netwerk van collega’s. Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen, allemaal inclusief toegang tot Café Woordkunstenaars, onze online community.

Wat je ook kiest: we hebben je er graag bij.

"Woordkunstenaars: Een beetje tekstschrijver staat erop." En zo is het. Maar ook: een beetje investeren levert je wat op. Al is het maar dat je kunt sparren met collega's in Café Woordkunstenaars. Nog even los van de aanvragen die je er - direct of indirect - door krijgt. Daarom ben ik Pro-lid op Woordkunstenaars.

Nathan Veenstra van Letterzaken
(Pro-vermelding)

Wie zitten erachter?

Michel van Uden en Chris Rommers, aangenaam. Net als jij dappere drukke ZZP’ers. Op een mooie zonnige nazomermiddag kwamen we in de achtertuin van Michel op het idee van Woordkunstenaars. En we kregen het nog online ook.

Michel van Uden

Michel helpt ondernemers bij het ontwikkelen van een business model, maar heeft ook een berg marketingervaring. Hij begeleidde grote campagnes en marktintroducties. Het vinden van goede tekstschrijvers kostte hem altijd veel tijd en hoofdbrekens. Vandaar.

Chris was zelf tekstschrijver, maar geeft tegenwoordig website-advies. Hij krijgt regelmatig de vraag: “Ken je dan nog andere goede tekstschrijvers?” Tegenwoordig hoeft hij dan alleen nog maar het linkje naar woordkunstenaars.nl te mailen. Vandaar.

Vragen? Shoot.