Over Woordkunstenaars

De site waar opdrachtgevers goede tekstschrijvers vinden, en tekstschrijvers leuke klanten.
Voor opdrachtgevers

Makkelijk en snel een shortlist maken van geschikte tekstschrijvers voor jouw specifieke tekstklus? Of simpelweg een goede copywriter bij jou in de buurt vinden, omdat je je verhaal graag face-to-face vertelt? Da’s best een gedoe.

Daarom is er woordkunstenaars.nl. We brengen de tekstschrijvers van Nederland in kaart, op zo’n manier dat jij snel de tekstschrijver kunt vinden die bij je past.

We zijn wel een beetje anders dan andere ‘tekstmarktplaatsen’.

Als je het liefst met een paar muisklikken een offerte-aanvraag wilt uitzetten onder honderden tekstschrijvers, dan is woordkunstenaars.nl waarschijnlijk niet voor jou.

Maar als je graag eerst wat meer weet over een tekstschrijver voor je contact opneemt, dan ben je hier op de goede plek.

Voor tekstschrijvers

Als tekstschrijver doe je je best om in beeld te komen bij nieuwe klanten. SEO, bloggen, social media, een nieuwsbrief, netwerken, you name it. Maar een extra etalage kan nooit kwaad, toch?

Die etalage wil woordkunstenaars.nl zijn.

Als tekstschrijver kun je aanmelden voor een vermelding om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Voor een klein bedrag werk je zo aan een grotere klantenkring.

Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen

Wat je ook kiest: we hebben je er graag bij.

“​Als SEO-tekstschrijver bouw ik graag aan een mooi portfolio van klanten die bij me passen. En aan uitdagende opdrachten om trots op te zijn. Via ​​woordkunstenaars.nl komt de match tot stand.”

Jeroen Fidder van Zeg. tekst en concept
(ProPlus-vermelding)
Wie zitten erachter?

Michel van Uden en Chris Rommers, aangenaam. Net als jij dappere drukke ZZP’ers. Op een mooie zonnige nazomermiddag kwamen we in de achtertuin van Michel op het idee van Woordkunstenaars. En we kregen het nog online ook.

Michel van Uden

Michel helpt ondernemers bij het ontwikkelen van een business model, maar heeft ook een berg marketingervaring. Hij begeleidde grote campagnes en marktintroducties. Het vinden van goede tekstschrijvers kostte hem altijd veel tijd en hoofdbrekens. Vandaar.

Chris was zelf tekstschrijver, maar geeft tegenwoordig website-advies. Hij krijgt regelmatig de vraag: “Ken je dan nog andere goede tekstschrijvers?” Tegenwoordig hoeft hij dan alleen nog maar het linkje naar woordkunstenaars.nl te mailen. Vandaar.

Vragen? Shoot.

Heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje: info@woordkunstenaars.nl. Je krijgt altijd snel een reactie.

In dit blog van vóór de officiële live-gang kun je lezen hoe het allemaal begon.