Woordkunstenaars: jouw extra etalage op internet

Maak jezelf als tekstschrijver beter zichtbaar voor nieuwe klanten
Dagelijks komen opdrachtgevers via woordkunstenaars.nl in contact met tekstschrijvers. Binnenkort ook met jou? Bekijk hieronder alle mogelijkheden en claim vandaag nog je vermelding!
Met één opdracht verdien je een jaarabonnement al terug – waarschijnlijk meerdere keren. :-)
ProPlus
Maximale zichtbaarheid
Je vermelding staat altijd boven alle Pro- en Start-vermeldingen* én je rouleert op de homepage

✔️ Uitgebreide profieltekst & foto

✔️ Links naar je website & social media

✔️ Alle contactinfo die je wil laten zien

✔️ Je bent vindbaar op specialisaties, tarief, etc.

✔️ Etaleer je referenties en portfolio

✔️ Je vermelding rouleert op de homepage

19,95
per maand bij jaarabonnement
Je bespaart € 60,00 per jaar
Of kies voor het maandabonnement met een maandelijkse betaling van € 24,95
Pro
Voordelige keuze
Je vermelding komt in beeld na de ProPlus-vermeldingen en boven alle Start-vermeldingen*

✔️ Uitgebreide profieltekst & foto

✔️ Links naar je website & social media

✔️ Alle contactinfo die je wil laten zien

✔️ Je bent vindbaar op specialisaties, tarief, etc.

✔️ Etaleer je referenties en portfolio

Je vermelding rouleert op de homepage

12,95
per maand bij jaarabonnement
Je bespaart € 36,00 per jaar
Of kies voor het maandabonnement met een maandelijkse betaling van € 15,95

Alle prijzen zijn exclusief btw. Maandabonnementen zijn per maand opzegbaar, jaarabonnementen per jaar tot aan de verlengingsdatum.

* Start-vermeldingen zijn niet meer beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen, maar er staat nog wel een groot aantal tekstschrijvers op de website die in het verleden het Start-abonnement hebben gekozen. Met een ProPlus- of Pro-vermelding sta je daar altijd boven.

“​Eindelijk een platform dat tekstschrijvers serieus neemt. En daarom ook serieuze opdrachtgevers trekt. Wat derhalve leidt tot opdrachten tegen een serieus tarief. Zorg dus dat je d’r op staat, als je jezelf tenminste serieus neemt. Seriously, waar wacht je nog op?”

Arjan Jonker van Waardevolle Webteksten
(ProPlus-vermelding)

Direct contact met nieuwe opdrachtgevers
woordkunstenaars.nl
Je extra etalage op internet

Woordkunstenaars.nl is jouw extra etalage op internet. En met honderden tekstschrijvers kunnen opdrachtgevers én Google die etalage niet negeren. Verhoog je kansen op meer tekstklussen: breng jezelf in beeld, met een Start, Pro of ProPlus vermelding.

“​De vermelding op Woordkunstenaars heeft mij niet alleen hele leuke nieuwe opdrachten opgeleverd, ik heb er ook nog leuke contacten en zelfs een vriendschap aan overgehouden. Doen dus!”

Sandra Boeziek van B.
(ProPlus-vermelding)

“​De vermelding op Woordkunstenaars.nl levert mij door de goede zichtbaarheid vanaf het begin regelmatig een nieuwe opdracht op. Leuke nieuwe opdrachtgevers uit hoeken waar ik zelf niet vaak kom. Een waardevolle toevoeging aan mijn schrijfpraktijk.”

Karel Feenstra van Karel.nu
(ProPlus-vermelding)

Veelgestelde vragen
Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een mailtje: info@woordkunstenaars.nl

Hoe vinden opdrachtgevers mij op woordkunstenaars.nl?

We zetten SEO en Google Ads in om opdrachtgevers naar de website te brengen. Daar kunnen ze jou op verschillende manieren vinden met de zoek- en filterfuncties op de website. Je kunt ook direct in beeld komen, omdat we specifieke landing pages samenstellen van selecties van tekstschrijvers, waarop opdrachtgevers rechtstreeks ‘landen’ via onze hoge organisatische posities in Google en Google Ads. Denk aan tekstschrijvers uit een bepaalde plaats of met een bepaalde specialisatie.

Kan iedereen zich aanmelden op woordkunstenaars.nl?

We hanteren een paar eenvoudige criteria:
.

  • Je bent zelfstandig tekstschrijver, copywriter of vertaler.
  • Dat is je hoofdactiviteit of één van je hoofdactiviteiten.
  • Dat blijkt duidelijk en prominent uit je website of LinkedIn-profiel.
  • Je communiceert op onze site geen uurtarieven onder € 40.

Werkt woordkunstenaars.nl net als Hoofdkraan, Offerti, Freelance.nl en vergelijkbare sites?

Nee. Natuurlijk kunnen opdrachtgevers via onze site met meerdere tekstschrijvers contact zoeken. Maar woordkunstenaars.nl is niet bedoeld voor het blind uitzetten van low-budget aanvragen onder honderden of zelfs duizenden tekstschrijvers tegelijk. Om die reden vragen we alle tekstschrijvers op woordkunstenaars.nl ook om geen uurtarieven onder € 40 te communiceren op onze website. De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat opdrachtgevers zich goed oriënteren voordat ze hun aanvraag verzenden: een aanvraag wordt meestal slechts naar één of slechts enkele tekstschrijvers verzonden.

Hoe kunnen opdrachtgevers contact met mij opnemen?

Je vermelding op woordkunstenaars.nl bevat al je contactgegevens, inclusief een link naar je website. Opdrachtgevers kunnen je dus gewoon direct mailen of bellen.

Ik wil bepaalde contactinfo juist niet laten zien. Kan dat?

Ja, je kunt ervoor kiezen om je telefoonnummer en/of e-mailadres en/of vestigingsadres niet te laten zien. In dat geval kan een opdrachtgever je een bericht sturen via een speciaal formuliertje bij je vermelding. Je ontvangt dat bericht per e-mail. Overigens: als je je e-mailadres wel laat zien, dan beschermen we dat tegen spambots door het te versleutelen.

Hoe beheer ik mijn vermelding op woordkunstenaars.nl?

Je krijgt een inlog waarmee je alle informatie in je profiel op woordkunstenaars kunt invoeren en beheren.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt via automatische incasso, per maand of per jaar vooruit, afhankelijk van je abonnement. Je ontvangt altijd een digitale factuur voor je administratie.

Kan ik makkelijk upgraden, downgraden of opzeggen?

Ja, ja en ja. Dat kun je allemaal met een paar muisklikken regelen via je Woordkunstenaars.nl-account. Of je stuurt ons gewoon een mailtje. Maandabonnementen zijn per maand opzegbaar, jaarabonnementen per jaar tot aan de verlengingsdatum.

Boden jullie vroeger niet de mogelijkheid van een gratis vermelding?

Dat klopt, maar nu niet meer. We investeren voortdurend in ontwikkeling en beheer van de website, SEO-inspanningen en online advertising. Daar moeten inkomsten tegenover staan. Vanuit onze beginperiode staan er nog wel gratis vermeldingen op de website, maar met een betaalde vermelding heb je een belangrijk streepje voor op die gratis profielen. Je profiel is uitgebreider, vindbaar op meer criteria en wordt op overzichtspagina’s, landingpages en in zoekresultaten altijd boven de gratis profielen getoond.

“Als SEO-tekstschrijver bouw ik graag aan een mooi portfolio van klanten die bij me passen. En van uitdagende opdrachten om trots op te zijn. Via ​​woordkunstenaars.nl komt de match tot stand.”

Jeroen Fidder van Zeg. tekst en concept
(ProPlus-vermelding)