Woordkunstenaars: jouw extra etalage op internet

Maak jezelf als tekstschrijver beter zichtbaar voor nieuwe klanten
Dagelijks komen opdrachtgevers via woordkunstenaars.nl in contact met tekstschrijvers. Misschien binnenkort ook met jou? Bekijk hieronder alle mogelijkheden en claim vandaag nog je vermelding!
Woordkunstenaars Start abonnement
Start
Kom in contact met nieuwe klanten én collega-tekstschrijvers

Uitgebreide profieltekst & foto

Al je contactinformatie (als je dat wilt)

Links naar je website & social media

Vindbaar op specialisaties, tarief, etc.

Toegang tot onze online community

Je staat boven alle
gratis vermeldingen*

Toon je referenties en portfolio

Je vermelding rouleert op de homepage

8
per maand
Of betaal per jaar
en bespaar ruim 20%
Pro
Laat zien wat je kan met je portfolio en referenties

Uitgebreide profieltekst & foto

Al je contactinformatie (als je dat wilt)

Links naar je website & social media

Vindbaar op specialisaties, tarief, etc.

Toegang tot onze online community

Je staat boven alle
gratis en Start-vermeldingen*

Toon je referenties en portfolio

Je vermelding rouleert op de homepage

12
per maand
Of betaal per jaar
en bespaar ruim 20%
ProPlus
Maximaal in beeld: altijd bovenaan én je rouleert op de homepage

Uitgebreide profieltekst & foto

Al je contactinformatie (als je dat wilt)

Links naar je website & social media

Vindbaar op specialisaties, tarief, etc.

Toegang tot onze online community

Je staat boven alle
gratis, Start- en Pro-vermeldingen*

Toon je referenties en portfolio

Je vermelding rouleert op de homepage

24
per maand
Of betaal per jaar
en bespaar ruim 20%

Alle prijzen zijn exclusief btw. Maandabonnementen zijn per maand opzegbaar, jaarabonnementen per jaar tot aan de verlengingsdatum.

* Een gratis vermelding op woordkunstenaars.nl is sinds 22 november 2017 niet meer mogelijk. We houden de gratis vermeldingen van vóór die datum echter wel in ere. Gratis profielen hebben een kortere profieltekst, zijn niet vindbaar via de uitgebreide zoekfunctie, hebben geen toegang tot de online community en staan altijd onder alle Start-, Pro- en ProPlus-vermeldingen in overzichtspagina’s, zoekresultaten en landingpages.

“​Eindelijk een platform dat tekstschrijvers serieus neemt. En daarom ook serieuze opdrachtgevers trekt. Wat derhalve leidt tot opdrachten tegen een serieus tarief. Zorg dus dat je d’r op staat, als je jezelf tenminste serieus neemt. Seriously, waar wacht je nog op?”

Arjan Jonker van Waardevolle Webteksten
(ProPlus-vermelding)

Contact met nieuwe klanten én collega-tekstschrijvers
woordkunstenaars.nl
Je extra etalage op internet

Woordkunstenaars.nl is jouw extra etalage op internet. En met honderden tekstschrijvers kunnen opdrachtgevers én Google die etalage niet negeren. Verhoog je kansen op meer tekstklussen: breng jezelf in beeld, met een Basis, Pro of ProPlus vermelding.

Café Woordkunstenaars
Online community voor tekstschrijvers

Leer andere tekstschrijvers kennen in Café Woordkunstenaars, onze online community. Voor een second opinion of advies. Om samen grote klussen op te pakken of werk uit te besteden. Of gewoon voor de gezelligheid. Want alleen is maar alleen.

“​De vermelding op Woordkunstenaars heeft mij niet alleen hele leuke nieuwe opdrachten opgeleverd, ik heb er ook nog leuke contacten en zelfs een vriendschap aan overgehouden. Doen dus!”

Sandra Boeziek van B.
(ProPlus-vermelding)

“​De vermelding op Woordkunstenaars.nl levert mij door de goede zichtbaarheid vanaf het begin regelmatig een nieuwe opdracht op. Leuke nieuwe opdrachtgevers uit hoeken waar ik zelf niet vaak kom. Een waardevolle toevoeging aan mijn schrijfpraktijk.”

Karel Feenstra van Karel.nu
(ProPlus-vermelding)

Veelgestelde vragen
Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een mailtje: info@woordkunstenaars.nl

Hoe vinden opdrachtgevers mij op woordkunstenaars.nl?

We zetten zoekmachine-optimalisatie en online advertising in om opdrachtgevers naar de website te brengen. Daar kunnen ze jou op verschillende manieren vinden met de zoek- en filterfuncties op de website. Je kunt ook direct in beeld komen, omdat we specifieke landing pages samenstellen van selecties van tekstschrijvers, waarop opdrachtgevers rechtstreeks ‘landen’ via onze hoge posities in Google en AdWords-advertenties. Denk aan tekstschrijvers uit een bepaalde plaats of met een bepaalde specialisatie.

Kan iedereen zich aanmelden op woordkunstenaars.nl?

We hanteren een paar eenvoudige criteria. Die gelden automatisch ook voor toegang tot Café Woordkunstenaars, onze online community.

  • Je bent zelfstandig tekstschrijver, copywriter of vertaler.
  • Dat is je hoofdactiviteit of één van je hoofdactiviteiten.
  • Dat blijkt duidelijk en prominent uit je website of LinkedIn-profiel.
  • Je communiceert op onze site geen uurtarieven onder € 40.

Werkt woordkunstenaars.nl net als Hoofdkraan, Offerti, Freelance.nl en vergelijkbare sites?

Nee. Natuurlijk kunnen opdrachtgevers via onze site met meerdere tekstschrijvers contact zoeken. Maar woordkunstenaars.nl is niet bedoeld voor het blind uitzetten van low-budget aanvragen onder honderden of zelfs duizenden tekstschrijvers tegelijk. Om die reden vragen we alle tekstschrijvers op woordkunstenaars.nl ook om geen uurtarieven onder € 40 te communiceren op onze website. De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat opdrachtgevers zich goed oriënteren voordat ze hun aanvraag verzenden: een aanvraag wordt meestal slechts naar één of slechts enkele tekstschrijvers verzonden.

Wat moet ik me voorstellen bij die online community, Café Woordkunstenaars?

Tekstschrijven kan een solistisch vak zijn. Café Woordkunstenaars is onze online community waar tekstschrijvers met elkaar in contact kunnen komen. Om te sparren, om elkaar te helpen, om samen aan projecten te werken, of zomaar, voor de gezelligheid.

Hoe kunnen opdrachtgevers contact met mij opnemen?

Je vermelding op woordkunstenaars.nl bevat al je contactgegevens, inclusief een link naar je website. Opdrachtgevers kunnen je dus gewoon direct mailen of bellen.

Ik wil bepaalde contactinfo juist niet laten zien. Kan dat?

Ja, je kunt ervoor kiezen om je telefoonnummer en/of e-mailadres en/of vestigingsadres niet te laten zien. In dat geval kan een opdrachtgever je een bericht sturen via een speciaal formuliertje bij je vermelding. Je ontvangt dat bericht per e-mail. Overigens: als je je e-mailadres wel laat zien, dan beschermen we dat tegen spambots door het te versleutelen.

Hoe beheer ik mijn vermelding op woordkunstenaars.nl?

Je krijgt een inlog waarmee je alle informatie in je profiel op woordkunstenaars kunt invoeren en beheren.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt via automatische incasso, per maand of per jaar vooruit, afhankelijk van je abonnement. Je ontvangt altijd een digitale factuur voor je administratie.

Kan ik makkelijk upgraden, downgraden of opzeggen?

Ja, ja en ja. Dat kun je allemaal met een paar muisklikken regelen via je Woordkunstenaars.nl-account. Of je stuurt ons gewoon een mailtje. Maandabonnementen zijn per maand opzegbaar, jaarabonnementen per jaar tot aan de verlengingsdatum.

Boden jullie vroeger niet de mogelijkheid van een gratis vermelding?

Dat klopt, maar nu niet meer. We investeren voortdurend in ontwikkeling en beheer van de website, SEO-inspanningen en online advertising. Daar moeten inkomsten tegenover staan. Alle tekstschrijvers die zich in het verleden gratis hebben aangemeld, behouden wel hun gratis vermelding, want zij hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van woordkunstenaars.nl. Met een betaalde vermelding heb je echter een belangrijk streepje voor op gratis profielen. Je profiel is uitgebreider, vindbaar op meer criteria en wordt op overzichtspagina’s, landingpages en in zoekresultaten altijd boven de gratis profielen getoond.

“​Woordkunstenaars staat voor mij gelijk aan groei. Door een ‘woordkunstenaar’ te worden ben ik als tekstschrijver gegroeid. Mijn klantenbestand is ook gegroeid, met enkel waardevolle en leuke klanten die ik zonder Woordkunstenaars waarschijnlijk nooit tegen zou zijn gekomen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn inschrijving.”

Marensa van Oosten van D-Write One
(ProPlus-vermelding)

"Woordkunstenaars: Een beetje tekstschrijver staat erop." En zo is het. Maar ook: een beetje investeren levert je wat op. Al is het maar dat je kunt sparren met collega's in Café Woordkunstenaars. Nog even los van de aanvragen die je er - direct of indirect - door krijgt. Daarom ben ik Pro-lid op Woordkunstenaars.

Nathan Veenstra van Letterzaken
(Pro-vermelding)

“Als SEO-tekstschrijver bouw ik graag aan een mooi portfolio van klanten die bij me passen. En van uitdagende opdrachten om trots op te zijn. Via ​​woordkunstenaars.nl komt de match tot stand.”

Jeroen Fidder van Zeg. tekst en concept
(ProPlus-vermelding)